وبسمتر هاست | ارائه دهنده خدمات میزبانی هاست ، دامنه و سرور
با عضویت در کانال تلگرام انجمن قاطی میتونید از آخرین اخبار انجمن و کلی مطالب داغ و جالب لذت ببرید! و هر هفته برنده جوایز ارزنده بشید! Id Channle:   @ghati_ir

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: چگونه اکانت تلگرام را حذف کنیم؟

  1. Top | #1
    کاربر تازه وارد

    عنوان کاربر
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    12.08.2015
    شماره عضویت
    3261
    محل سکونت
    pesar
    نوشته ها
    14
    تـــشـــکـــر
    0
    مورد پسند : 3 بار در 3 پست

    Wink چگونه اکانت تلگرام را حذف کنیم؟

    انجمن قاطی , انجمن تفریحی
    در حال حاضر تلگرام یکی از پر استفاده ترین برنامه های پیام رسان می باشد. برای پاک کردن و حذف اکانت تلگرام باید به سایت این پیام رسان مراجعه کنید. در ادامه با روش حذف تلگرام از روی گوشی های اندروید، ویندوز و iOS با چجوری همراه باشید. در صورتی که قصد حذف اکانت تلگرام خود را دارید باید بهتون هشدار بدهیم که با پاک کردن اکانت، تمامی چت ها، گروه ها و مخاطبانتان برای همیشه پاک می شوند و قادر به بازیابی نیستند.
    انجمن قاطی , انجمن تفریحی
    برای حذف اکانت تلگرام، به telegram.org/deactivate بروید. پس از وارد شدن به این صفحه همانطور که در عکس بالا می بینید باید شماره موبایلی را که با آن اکانت تلگرام خود را ساخته اید، وارد کنید. پس از وارد کردن شماره موبایل Next را بزنید. حالا پیامی همراه با یک پسورد از طریق تلگرام (از SMS نه !) به شما فرستاده می شود.
    انجمن قاطی , انجمن تفریحی

    پسورد فرستاده شده را در کادر تعبیه شده برای پسورد وارد کنید (به کوچک و بزرگ بودن حروف دقت کنید.) و Sign In را بزنید. حالا به یک صفحه دیگر منتقل می شوید که در آن تایید نهایی و علت ترک تلگرام خواسته می شود. برای دلیل ترک تلگرام بنویسید: I’m not using it anymore و سپس گزینه Done را بزنید. با زدن Done اکانت شما باید حذف شود.
    نکته ۱: بهتر است که برای اینکار از مرورگر موبایل استفاده نکنید و از کامپیوتر خود اینکار را انجام دهید.
    چه اتفاقی پس از حذف اکانت تلگرام می افتد؟

    همانطور که در اول مقاله هم اشاره شد، با پاک کردن اکانت تلگرام، تمامی چت ها، گروه ها و مخاطبانتان برای همیشه پاک می شوند و اگر شما دوباره با همان شماره اقدام به عضویت در تلگرام کنید، این اطلاعات باز نخواهند برگشت و دوباره برای مخاطبانتان هشدار و اعلان (Notification) فرستاده می شود.
    همچنین توجه کنید که گروه هایی که ایجاد کرده اید و تمامی عضو های آن گروه بدون مشکل به کار خود ادامه می دهند و پیام هایی که شما تا قبل تاریخ حذف اکانت خود فرستاده اید نیز قابل مشاهده هستند. اگر دوست دارید که پیام هایی که فرستاده اید را نیز حذف کنید، باید از ویژگی Self-Destruct Time استفاده کنید.
    منبع:چجوری؟









    ویرایش توسط M @ H @ K : 29.02.2016 در ساعت 19:26 دلیل: حذف لینک از منبع

کلمات کلیدی این موضوع

انجمن قاطی , انجمن تفریحی مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
انجمن قاطی , انجمن تفریحی
© تمامی حقوق برای انجمن تفریحی قاطی محفوظ میباشد. ثبت شده در ستاد ساماندهی جمهوری اسلامی ایران. میزبانی شده توسط سرور های قدرتمند وبمستر هاست .